Google, як правило, випускає попередню версію своєї мобільної системи у березні. В цьому році компанія вирішила зробити це раніше, перша збірка Android 11 вже доступна для завантаження на смартфони Google Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3A і Pixel 4. Враховуючи, що Google випускає нові ОС на своїх смартфонах, користувачі Pixel особливо не здивувалися.

Android
Android

Оскільки вона орієнтована на розробників, не варто очікувати в цій версії візуальних змін, швидше за все, всі вони будуть представлені в травні на конференції Google I/O. Втім, про нові функції вже відомо.

Новий вірус захопив Android-смартфони
Новий вірус захопив Android-смартфони

Реліз включає оновлення на системному рівні для безлічі нових технологій. Android 11 отримав набір протоколів SHAKEN / STIR для ідентифікації абонента, поліпшену підтримку складних пристроїв, стільникових мереж п'ятого покоління, формату зображень HEIF, декодування відео з мінімальною затримкою для ігрових потокових сервісів, нові API нейронних мереж Google і багато іншого. Звичайно, візуальні зміни з'являться вже ближче до фінальної версії ОС, а сам новий Android може з'явитися на смартфонах користувачів вже ближче до кінця осені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.