Сьогодні ми приготували для вас новий топ. Яка ж найкраща снайперська гвинтівка. Не секрет, що снайперські гвинтівки цінуються не тільки точністю, дальністю ураження, але і повністю та вогневою міццю. Деякі гармати зі списку можу пробити наскрізь автомобіль.

CheyTac Intervention (США)

В питанні створення снайперської зброї визнані лідери – США. У всякому разі, їх вироби є найбільш передовими. Свого роду квінтесенцією досягнень у сфері створення високоточних гвинтівок стала CheyTac M200 «Intervention». Звичайно ж, гармата створена для знищення всього живого на дальніх дистанціях. Як і багато снайперські гвинтівки, M200 має ручну перезарядку і поздовжньо-ковзаючий поворотний затвор. Звичайно, така техніка перезарядки сильно зменшується скорострільність, але ось точність від цього тільки зростає.

CheyTac Intervention

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Правда, вага 12 кг і цінник 50 тисяч доларів можуть засмутити багатьох.

M2010 (США)

Не менш технологічно досконалої є новітня гвинтівка M2010, призначена для військових США. По суті, вона є результатом глибокої модернізації легендарної М24, вірно служила американської армії з кінця 80-х. Звичайно, зараз модифікації помітно покращують характеристики, якщо порівнювати з попередниками.

У порівнянні зі старим патроном новий повинен забезпечити 50%-ву надбавку до дальності стрільби. Якщо порівнювати з CheyTac M200, то ця гвинтівка не має такої величезної ваги (5.5 кг).

M2010

L96A1 (Великобританія)

Гвинтівка Accuracy International L96A1 перетворилася в символ снайперської зброї. Її відрізняють висока точність і купчастість стрільби, прекрасна ергономіка і висока надійність. Саме з цієї зброї був проведений найдальший бойової снайперський постріл в історії: мета була вражена на дальності 2475 м. Можливо, цей рекорд на сьогоднішній день побити все ж легше, але гвинтівка досі вважається культовою. До речі, за таку “іграшку” попросять близько 12 тисяч доларів, що цілком нормальна ціна для такого апарату.

L96A1

Barrett M82

Ця крупнокаліберна снайперська гвинтівка – справжня легенда нашого часу. Вона фігурувала в незліченній кількості фільмів і комп'ютерних ігор, однак у людини необізнаної могло скластися неправильне уявлення про гвинтівці. Зазначимо, що призначена вона не тільки для знищення живих цілей. M82 призначена для знищення снарядів, що не розірвалися, ушкодження легкого техніки і виведення з ладу різної ворожої апаратури. Стріляти з такою гвинтівки теж потрібно вміти.

Barrett M82, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.