Twitter тестує нову функцію, яка буде визначати фальшиві новини і брехня від громадських діячів та політиків яскраво-жовтогарячими або червоними попередженнями. Якщо Twitter успішно протестує функція, вона стане доступною вже 5 березня.

За повідомленням NBC News, тест Twitter для позначення вводять в оману новин, фальшивих новин і брехні політиків і громадських діячів був помічений у витоках.

Twitter
Twitter

Twitter підтвердив NBC, що він тестує цю функцію, але поки технологія доступна для обмеженого кола осіб. Однак, в будь-якому випадку, схоже, що Twitter запустить новий план по боротьбі з дезінформацією 5 березня. Відмінні новини для тих, хто хоче читати тільки правдиві новини, обходячи стороною дезінформацію.

Twitter, Time
Twitter, Time

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4