Compute Stick від Intel, автономний ПК, який можна використовувати для перетворення будь-якого дисплея ПК, був цікавою концепцією, коли він був представлений кілька років тому. Проте за минулі роки він так і не вийшов, частково з-за обмежень, накладених форм-фактором, що призвело до того, що виробник відмовився від проекту. Тим не менш, Compute Stick знайшла невелику, але, мабуть, лояльну користувацьку базу, яка раніше цікавилася нішевим рішенням, і на цьому тижні ASUS представляє нову версію свого VivoStick PC TS10 з великим об'ємом оперативної пам'яті і Windows 10 Pro.

Compute Stick, gizchina

Крім апаратних поліпшень, новинка практично не відрізняється від свого більш раннього втілення. Пристрій має два порти USB Type-A (2.0 і 3.0), роз'єм Micro USB для живлення, комбінований аудіороз'єм і роз'єм HDMI 1.4 для відеовиходу.

Правда, про ціну поки немає ніяких даних.

Compute Stick, gizchina

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4