Tesla стала одним з найдорожчих автовиробників світу, але працювати там ви навряд чи захочете. Видання Business Insider поговорило з 9 колишніми співробітниками Tesla про проблеми, які існують в компанії. У їх числі постійні переробки, байдужість керівництва і токсична атмосфера.

Ілон Маск, фото Громадське телебачення
Ілон Маск, фото Громадське телебачення

“Найгірше токсичність, яку створює Ілон, - нереальні цілі без реалістичного плану їх досягнення. Якщо у вас немає рішення проблеми і ви не справляєтеся з нею протягом кількох днів або тижнів - ви звільнені. Тому краще тримати рот на замку”, - розповідає колишній менеджер, який працював безпосередньо з Маском. Схоже, співробітники Telsa не в захваті від планів, так і від самого Маска, який вимагає від працівників нереального.

“Найгірше постійне відчуття, що компанія зовсім не піклується про вас, що ви для неї зовсім не важливі”, — розповів інший колишній сейлз, який покинув компанію в 2019 році.

Ілон Маск і Граймс
Ілон Маск і Граймс

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Він поскаржився, що Tesla не приділяла достатньої уваги підрозділам сонячних батарей. Продажникам навіть скоротили комісійні під час роботи там. Звичайно ж, якщо втрачається прибуток з продажу певних товарів, то і співробітникам буде несолодко. Про це ходили чутки і раніше від співробітників цієї компанії, що ще раз доводить, що всередині Tesla не все так гладко, як здається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4