впродовж багатьох років флагманські телефони Samsung серії Galaxy мають одні з кращих дисплеїв, доступних на мобільних пристроях. Минулого тижня компанія протестувала нову серію телефонів: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo
Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo

Displaymate, сайт, який тестує екрани з допомогою різних лабораторних досліджень, оцінив дисплей Galaxy S20 Ultra, виготовлений Samsung під мікроскопом. Сайт дав оцінку A +, так що дисплей можна назвати одним з кращих в світі.

За словами Displaymate, нові флагманські показники Samsung дуже високі на діаграмі точності передачі кольору. Це було досягнуто шляхом вимірювання можливостей екрану з допомогою спектрорадиометра, пристрою, який перевіряє довжину хвилі і амплітуду світлових хвиль, випромінюваних екраном. Схоже, Samsung знову обійшла Apple.

камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch
камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4