Google продовжує невпинну боротьбу з шкідливим ПЗ на Android. Компанія Mountain View тільки що видалила з Play Store близько 600 додатків, які показують настирливу рекламу користувачам. Такі програми порушують правила магазину.

Google Play
Google Play

“З магазину Google Play було видалено близько 600 додатків”, - оголошує Google у своєму блозі 20 лютого 2020 року. При цьому інтернет-гігант також заборонив додаткам одержувати доступ до AdMob і AdManager, його двох платформ монетизації. Google звинувачує розробників в порушенні правил Play Store для реклами.

Google Play
Google Play

не Дивно, що Google дозволяє розробникам відображати рекламу в своїх додатках. Однак, Google забороняє “деструктивну рекламу”, тобто “рекламу, яка несподівано показується користувачам, заважаючи роботі їх смартфона”.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4