Samsung офіційно підтвердила в прес-релізі, що вона повинна тимчасово закрити один зі своїх заводів в Південній Кореї після підтвердження випадку з Коронавірусом. Згідно з повідомленням бренду, фабрика, розташована в Гумі, буде закрита як мінімум до 25 лютого.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Звичайно, вони також повинні прийняти деякі заходи безпеки, такі як карантин кількох працівників, які мали прямий контакт з людиною, який був заражений коронавірусом.

Хоча переважна більшість заводів Samsung розташовані у В'єтнамі та Індії, у виробника є й інші підприємства, що відповідають за виробництво процесорів і дисплеїв на території Південної Кореї. Завод в місті Гумі складає лише невелику частину виробництва Galaxy Z Flip від Samsung. Незважаючи на цей інцидент, Samsung підтвердила, що залишилися заводи будуть продовжувати працювати на повну потужність.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.