Samsung тільки що представила Galaxy S20, який може з'явитися у продажу на початку березня. Це найдосконаліші телефони в історії Samsung. Проте компанія вже готується до виходу нового флагмана. Galaxy Note 20 включає в себе технології з-за нестачі часу або коштів, які не вдалося впровадити в Galaxy S20 і визначити багато з тенденцій 2021 року.

Патент Samsung, gizchina

Відомо, що компанія подала новий патент, а фото в ньому відображають вигнутий екран, дуже схожий на Huawei Mate 30. Тим не менше, Samsung хоче залишити фізичні кнопки з боків смартфона.

До того ж, компанія хоче впровадити датчик електроміограми (EMG). На додаток до датчика електроенцефалограми (ЕЕГ) і датчика ЕКГ (ЕКГ). Якщо це вийде, компанія буде першою, хто запровадить весь набір сканерів для здоров'я в один смартфон.

Що ми знаємо, так це те, що тести ЕМГ використовуються для виявлення нервово-м'язових захворювань. У той час як ЕЕГ-датчики контролюють електричну активність мозку. Крім того, датчик ЕКГ використовується для точного вимірювання та запобігання порушень серцевого ритму.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.