Сахарська суперпесчаная буря, настільки сильна, що її можна побачити з космосу, викликала хаос у застряглих британських туристів на Канарських островах. Польоти в і з Гран-Канарія, Лансароте, Ла-Пальми, а також аеропортів Північного і Південного Тенеріфе були зупинені до поліпшення погоди.

Буря з космосу, Metro

Співробітники служби підтримки заявили, що аеропорти залишалися відкритими для пасажирів, хоча літаки не літали, в той час як співробітники радять пасажирам зв'язатися з їх авіакомпаніями, щоб забезпечити проживання у разі скасування рейсів. Майкл Ніксон, перебуваючи у відпустці на Тенеріфе зі своєю сім'єю, щоб відсвяткувати своє 50-річчя, повинен був повернутися додому в Ньюкасл в середу, але не був упевнений, що його рейс відбудеться, оскільки балкон його орендованої квартири тепер покритий “рожевим пилом”.

Коли закінчиться буря - невідомо, але враховуючи масштаби, з-за яких її видно з космосу,туристам у цих місцях залишається лише чекати поліпшення погоди.

Буря, Metro

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.