минулого тижня компанія Xiaomi представила в Китаї нові флагмани Mi 10 і Mi 10 Pro. Тепер же експерти вирішили порівняти камери нових флагманів, включаючи Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+ і iPhone 11 Pro

Для початку Xiaomi Mi 10 порівняли з торішнім Huawei P30 Pro, і в деяких моментах він все-таки програє конкуренту. Наприклад, при зйомці відео на фронтальну камеру і в основному при зйомці фото. Схоже, вартість смартфона дає про себе знати, так що камеру найкращої точно не назвеш.

А ось відеозйомка на основну камеру істотно краще у флагмана Xiaomi — все завдяки стабілізації.

Але у фронталки зі стабілізацією проблеми, тому вона програє при зйомці відео і селфи-камері Galaxy S10+. А ось основна камера і при зйомці відео, і при зйомці фото в більшості ситуацій виграє. Компанія дуже постаралася, щоб флагман Samsung мав топову камеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Старшу модель Mi 10 Pro, який став новим лідером серед камерофонів в рейтингу DxOMark, вирішили порівняти з iPhone 11 Pro, Honor V30 і Mi Note 10. І хоча тремтіння і стабілізація не кращим чином реалізована, макрозйомка і зум просто чудові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.