Google, мабуть, тестує новий жест подвійного натискання, який використовує задню частину пристрою. Експерти з XDA помітили цю нову функцію під час виходу першої бета-версії Android 11. Функція працює так: ви двічі торкаєтеся задній частині телефону, і активується функція зумовлена. Так, ми говоримо про фізичну задній частині телефону, і цікаво, що технологія буде працювати навіть з чохлом.

ОС Android 11
ОС Android 11

Ця нова функція під кодовою назвою “Колумб”, здається, призначена тільки для телефонів Pixel, а не тільки для Android 11. Вона, безумовно, не вимагає спеціального обладнання для роботи, просто інтерпретує дані з датчиків гіроскопа і акселерометра телефону і діє відповідним чином. Можливо, подібні фішки з'являться і в інших смартфонах, які будуть підтримувати Android 11, вихід якого запланований на другу половину 2020 року.

ОС Android 11
ОС Android 11

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.