Один із засновників компанії Apple Стівен Джобс 24 лютого відсвяткував би свій 65-ий день народження. Незважаючи на те, що відомого американського підприємця немає на світі вже 9 років, його ім'я до цих пір залишається у багатьох на слуху. Звичайно ж, його історія життя була дуже насиченою, і досі викликає інтерес у його фанатів, адже саме він створив одну з найбільш могутніх технологічних компаній в світі. 7 цікавих фактів про життя Стіва Джобса:

Стів Джобс
Стів Джобс

  1. Батько Джобса був сирійським емігрантом і життям дорослого сина почав цікавитися тільки дізнавшись про його багатство. Але Стівен в свою чергу навідріз відмовлявся бачитися з батьком, що було цілком очікувано.

  2. Стівен Джобс потрапив у книгу рекордів Гіннесса, як директор компанії, що має найменшу зарплату. Сума його заробітної плати становила 1 долар. Звичайно, він отримував більше, але юридично зарплата сягала всього 1 долар.

  3. Йому довелося звільнитися з власної компанії із-за розбіжностей з радою директорів, і це заради подальшого існування і розвитку корпорації.

    Популярні новини зараз
    Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
    Показати ще
  4. Книга про Стівена Джобса була написана не випадково. Дізнавшись про свою хворобу, він попросив Уолтера Айзексон написати його біографію. В сам процес написання винуватець торжества не втручався, але висунув вимогу, щоб він особисто вибрав дизайн на обкладинку книги, так що до самого тексту в книзі Джобс не мав ніякого відношення.

  5. З самого дитинства майбутній винахідник був розумний і смекалист. Одного разу він вирішив проконсультуватися по телефону з Білом Хьюлеттом з приводу одного креслення. Джобс розмовляв з ним цілих 20 хвилин, поки не отримав корисну інформацію.

  6. В молодості Джобс захоплювався легкими наркотиками. Він був практично хіпі, які вважали, що наркотики розширюють кругозір.

  7. Дата смерті Стівена Джобса відбулася на наступний день після презентації iPhone 4S, а саме − 5 жовтня 2011 року.

Стів Джобс
Стів Джобс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.