Xiaomi оголосила, що її майбутній чемпіон, Black Shark 3 з'явиться на публіці на початку наступного місяця. Це також важливий крок для ігрового суббренду Xiaomi, оскільки Shark 3 стане першим 5G-пристроєм компанії.

BLACK SHARK 3, gizchina

Новий ігровий смартфон Black Shark 3 5G може похвалитися новітньою технологією Snapdragon 865 SoC. Це буде в парі з колосальними 16 ГБ, а оперативної пам'яті LPDDR5. Крім того, є QHD-дисплей з частотою 120 Гц і батарея ємністю 5000 маг, яка повинна доповнювати комплект для швидкої зарядки 65 Вт. Він буде працювати під управлінням Android 10 відразу з усіма поліпшеннями Black Shark для поліпшення ігрового процесу.

BLACK SHARK 3, gizchina

Деякий час тому Black Shark оголосила про співпрацю з ігровим гігантом Tencent для випуску спеціального ігрового телефону. Він також включає в себе оптимізацію програмного забезпечення для майбутніх пристроїв Black Shark. Офіційний пост Weibo для заходу Shark 3 був опублікований на пристрої під назвою Tencent Black Shark 3, яке майже підтверджує, що ми побачимо перший продукт співпраці двох компаній на великому заході 3 березня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.