Серія Xiaomi Mi 10 отримала оновлення MIUI, змінивши версію системи на V11.0.7.0.QJACNXM. Крім декількох виправлень помилок підключення, оновлення також поліпшило загальну продуктивність. Повідомляється, що після оновлення Mi 10 Pro побив рекорд у 600 000 очок в AnTuTu. По суті, це рекорд на сьогоднішній день для сучасного смартфона.

Xiaomi Mi 10, gizchina

Активне охолодження можна використовувати замість пасивного охолодження. Корпус оснащений 5 лопатями, обертання лопатей сягає до 6000 про/хв, а шум на передній панелі телефону становить всього 30 дБ під час роботи. Інтерфейс живлення охолоджуючої задній кліпси використовує Type-C. І зарядна потужність повинна бути більш 5V2A. Компанія каже, що цей продукт підходить для телефонів з шириною 67-88 мм. Ціна 129 юанів (18 доларів).

Xiaomi Mi 10, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.