Huawei тільки що анонсувала новий електронний продукт споживчого рівня, який стане конкурентом Apple на ринку розумних колонок і динаміків. Нещодавно представлені колонки отримали назву Sound X і будуть змагатися з Apple HomePods.

Apple HomePod, gettyimages

Компанія Huawei розробила колонки Sound X спільно з французькою аудіо-фірмою Devialet. Останній добре відомий своїми інноваційними і високоякісними акустичними системами. Таким чином, Sound X поставляється з деякими з функцій і технологій, що лежать в основі інших продуктів Devialet. Huawei Sound X був розроблений з системою подвійного сабвуфера потужністю 60 Вт, яка використовує фірмову технологію “Push-Push” Devialet, яка здатна гасити вібрації, і в той же час пропонувати потужний бас під час відтворення музики.

Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.