Випуск Vivo Apex 2020 року не за горами, і тепер офіційний акаунт Vivo на Weibo, китайський веб-сайт мікроблогів, поділився постером, що демонструє одну з майбутніх функцій камери для смартфонів.

Vivo Apex 2020, gizchina

Відповідно до загального зображенню постера, досить очевидно, що Vivo Apex 2020 року прибуде з функцією зума. Іншими словами, ваш телефон буде поставлятися з телеоб'єктивом або перископическим об'єктивом з оптичним зумом і може поставлятися з цифровим гібридним зумом. Звичайно, компанія вирішила похвалитися новинками.

Vivo Apex 2020, gizchina

Примітно, що в тизері також пропонується слово “безперервний”, що має на увазі абсолютно нову функціональність. Це може свідчити про новий зум-об'єктив Vivo Apex 2020 року, який може забезпечити оптичне збільшення при різних фокусних відстанях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.