У минулому році компанія Microsoft почала A/B-тестування опції, що забороняє користувачам створювати локальні облікові записи під час нових установок Windows 10. Схоже, компанія хоче обмежити можливості користувачів. Єдиний спосіб обійти обмеження - відключитися від інтернету при установці Windows 10, тоді опція ‘Offline Account' стане видимою. Схоже, компанія не хоче, щоб користувачі безкоштовної користувалися Windows 10.

Windows 10, gettyimages

Microsoft не деталізує свої плани щодо виключення можливості створення локального облікового запису під час встановлення і використання замість неї облікового запису Microsoft, але схоже, що нововведення тестується і в Німеччині.

Поки неясно, обмежена нововведення тільки Німеччиною або поширюється і на інші регіони.

Торкнуться зміни жителів України - невідомо. Поки можна користуватися Windows 10 безкоштовно, але це лише питання часу. Можливо, компанія захоче випустити нову ОС, але це буде точно не скоро.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Windows 10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.