Компанія Apple запатентувала iPhone, корпус якого повністю зроблений зі скла. Схоже, компанія робить ставку на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку найближчим часом.

Патент Apple, gizchina

Як повідомляється, у запатентованого телефону немає кнопок, а всю площу займає дисплей, який розташовується на бічних гранях. "З вигляду це єдиний шматок скла, але насправді це може бути декілька частин, з'єднаних разом", - йдеться в патентній документації. Правда, про міцності смартфона поки нічого не повідомляється. Не секрет, що скло більш крихке, якщо порівнювати з пластиком. Можливо, нова технологія дозволить це виправити.

Apple також розглядає можливість використання країв телефону для відображення інформації. На ньому можуть бути значки додатків, які дають доступ одним натисненням до режиму "У літаку" або Wi-Fi.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.