Компанія Samsung закрила провадження у південнокорейському місті Кумі з-за коронавіруса.

Керівництво компанії прийняло рішення призупинити роботу на заводі з-за того, що у одного із співробітників виявлені ознаки коронавіруса. Схоже, компанія втратить величезну прибуток, якщо врахувати масштаби виробництва електронних гаджетів у Samsung.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Повідомляється, що симптоми у чоловіків були помічені в суботу. Його і його колег відразу відправили на карантин.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На заводі в південнокорейському місті Кумі виробляється новий гнучкий смартфон Galaxy Z Flip і розкладний смартфон Galaxy Fold. Гнучку модель представили тільки в лютому 2020 року, але він викликав неоднозначні відгуки експертів. Схоже, бажаючим придбати цей гаджет доведеться почекати, так як смартфони не будуть робити деякий час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.