У міру того, як наближається термін релізу Windows 10X, з'являється все більше витоків, а також вільних дизайнерських рішень. Користувач vGlad представив нові варіанти “акрилового” дизайну класичної Windows 10 з новими іконками і зміненими елементами. Виглядає дуже круто, і в якійсь мірі такий дизайн більш стильний, якщо порівнювати з ОС для MacBook від Apple.

Ця версія отримала покращену анімацію меню “Пуск” та інші елементи. Треба сказати, виглядає приголомшливо. Дизайнер створив дві версії: для класичної настільної системи і для телефону. Звичайно, більшість користувачів захотіло б запровадити такий дизайн в ОС.

Звичайно, це поки лише концепт, який може ніколи і не дійти до стадії релізу навіть у вигляді окремого додатка, не кажучи вже про вбудовуванні такої анімації і ефектів в саму Windows 10X.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.