Компанія HMD Global продовжує воскрешати телефони Nokia, які колись були одними з найпопулярніших, але тепер нікому, загалом-то, і не потрібні. І чергова така реінкарнація - Nokia 5310 XpressMusic далекого 2007 року. Враховуючи, що на той час цей смартфон був флагманом завдяки боковим кнопок регулювання музики і потужною начинкою, смартфон користувався величезною популярністю. Можливо, компанія сподівається на фанатів, які захочуть поностальгувати.

Nokia 5310 XpressMusic, gizchina

Телефон з'явився в базі даних китайського регулятора TENAA з кодовою назвою TA-1212. На сайті є і його зображення, і деякі характеристики.

Нова модель практично повністю копіює дизайн старої: ті ж фізичні кнопки, ті ж помаранчеві вставки з боків. Тільки від кнопок керування плеєром вирішили відмовитися. Дуже навіть дарма, так як саме кнопками смартфон і виділявся серед аналогічних моделей.

Nokia 5310 XpressMusic, gizchina

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Новинка отримає 2,4-дюймовий QVGA-екран, 0,3-мегапіксельну камеру, 8/16 МБ пам'яті і акумулятор ємністю 1200 маг.

Можливо, смартфон покажуть публіці в найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.