Тільки що з'явився новий звіт, пов'язаний з діловими зв'язками між Google і Huawei. Останньому в даний час заборонено користуватися послугами першого на своїх смартфонах, але схоже, що гігант пошукових систем намагається опротестувати це рішення і спробувати відновити ділові відносини.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Ще на початку 2019 року міністерство торгівлі уряду США нанесло вирішальний удар Huawei. Китайський технологічний гігант був включений в “Entity List”, який заборонив компанії співпрацювати або використовувати технології та програмне забезпечення від компаній, що базуються в США. Одним з таких брендів були смартфони Google і Huawei, оскільки вони не надходили з офіційними сервісами Google.

Таким чином, смартфони Huawei, починаючи з серії Mate 30, не поставляються з сервісами Google і оснащені ОС Android поряд з HMS (Huawei Mobile Services). Тим не менш, схоже, що Google планує отримати спеціальний дозвіл від Білого дому, яке дозволить йому знову стати партнером Huawei. Цікаво, що керівник Huawei за кілька тижнів до цього заявив, що компанія не буде працювати з Google, навіть якщо заборона буде знята. Проте одне тільки це заява може не відображати побажання всієї компанії, оскільки ця заява вже було відхилено.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.