Корпорація Google вперше за чотири роки додала в програму Translate нові мови. Тепер для перекладу доступні 108 мов, зокрема татарська, туркменська, уйгурська, кіньяруанда і одія. Про це зазначається в блозі компанії.

За словами представників Google, сумарно на перерахованих вище мовах говорять 75 мільйонів чоловік.

"Google Translate навчається на існуючих перекладах, які найчастіше можна знайти в інтернеті. Мови без великої кількості веб-контенту традиційно було складно перевести. Але завдяки нашому прогресу в машинному навчанні та активній участі співтовариства Google Translate, ми додали п'ять нових мов", - вказується в повідомленні компанії.

Google, Trashbox
Google, Trashbox

Варто відзначити, що востаннє нові мови в Translate додавали в 2016 році. Тоді для перекладу стали доступні 13 мов, серед яких – киргизька, курдська, гавайська та люксембурзька.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Google впровадить в Android 11 довгоочікувану функцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти виявили 12 програм-вірусів у Google Play.

Також портал Знай.uа писав, що Google просить не встановлювати сервіси пошукової системи в смартфони Huawei.