Google оновив перекладач для Android-пристроїв, і тепер додаток на 20% точніше при перекладі без підключення до інтернету. Однією з самих практичних функцій сучасних смартфонів, безумовно, є переклад іноземних мов. У кращому випадку все, що вам потрібно зробити, це включити смартфон. Google Translate часто переводить іноземні мови автоматично.

Google translate, gizchina

На додаток до Google Maps, Google Translate є одним із кращих інструментів, які Google розробив за останні двадцять років. Тепер у Google є автономні функції перекладача Це означає, що переклади більш точні навіть без підключення до Інтернету.

Google translate, gizchina

За словами компанії, останнє оновлення робить Google Translate більш точним без підключення до інтернету. На 59 мовах автономні переклади щодо вибору слів, граматики і структурі пропозицій поліпшили аж на 12%.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.