Китайський феномен TikTok з кожним днем збирає рекорди. Після того, як Facebook перевершив статус WhatsApp, він став самим завантажуваним додатком у минулому році. Однак у цьому році програма для коротких відео пішло ще далі, залишивши позаду платформу обміну повідомленнями Марка Цукерберга. Згідно з останніми даними Sensor Tower, Douyin і TikTok були завантажені 104 мільйони раз в Google Play Store і магазині додатків Apple.

TikTok, gettyimages

Згідно зі звітом, TikTok перевершив WhatsApp як саме завантажуване мобільний додаток в світі за січень. Статистика показує, що три основних ринку завантажень TikTok за цей період - Індія, Бразилія і США. Таким чином, ця цифра може бути навіть вище, оскільки вона не включає завантаження на сторонні платформи Android в Китаї та інших регіонах.

WhatsApp, gettyimages

В даний час завантаження TikTok перевищила 1,82 мільярда разів. З точки зору тренда, обсяг завантажень в лютому досягне нового максимуму, і демографічний дивіденд зарубіжних ринків підтримає TikTok. В результаті платформа буде безперервно зростати щомісяця.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.