Схоже, що Apple тепер планує перейти з чіпсетів Intel на власні ARM-чіпсети для багатьох пристроїв. За словами відомого аналітика Apple Мін-Чі Куо, компанія з Купертіно планує запустити Macbook з процесорами ARM в першій половині 2021 року. Компанія вже досить активно працює в секторі досліджень і розробок. Насправді Apple досить активно фінансує дослідження і розробки. На даний момент бренд працює над своїм 5-нм чіпсетом, який може бути чіпсетом на базі ARM, який може бути вбудований в пристрій Mac.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Крім того, Apple планує випустити 5-нм чіпсети зі своєю новою лінійкою iPhone 12. Як і очікувалося, це станеться десь в середині 2020 року. Ми також повинні побачити цей 5-нм чіпсет у iPad, який знову буде випущений в кінці 2020 року. З допомогою своїх власних чіпсетів ARM, розроблених на замовлення, компанія зможе підвищити ефективність свого апаратного та програмного забезпечення. Це в кінцевому результаті покращить продуктивність на різних рівнях.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.