Епідемія COVID-19 стосується не тільки Китаю, оскільки в кількох країнах в даний час зареєстровано кілька випадків зараження. Епідемія, безсумнівно, матиме вплив на світову економіку. Зовсім недавно Samsung Electronics закрила свою фабрику в Південній Кореї після того, як працівник заразився цим небезпечним вірусом.

Google
Google, gettyimages

Звіт Nikkei Asian Review показує, що два технологічних гіганта, Microsoft і Google, старанно працюють над перенесенням виробництва своїх нових телефонів, персональних комп'ютерів та інших пристроїв з Китаю в Південно-Східну Азію на тлі спалаху коронавіруса.

Очікується, що Google почне виробництво свого останнього недорогого смартфона, який отримає назву Pixel 4A. Виробництво буде здійснюватися партнерами Google в північному В'єтнамі вже в квітні.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зі свого боку, Microsoft, як повідомляється, запланувала початок виробництва своєї лінійки Surface, яка включає в себе ноутбуки і настільні ПК в північному В'єтнамі, як мінімум, у другому кварталі 2020 року. Схоже, Китай втратить величезну прибуток за перенесення виробництва цими двома величезними корпораціями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.