Xiaomi нещодавно оголосила про те, що у вівторок (25 лютого) буде виставлена на продаж топовий флагман Mi 10 Pro. Дійсно, флагманська модель надійшла в продаж в Китаї. Що стосується продажу, то генеральний директор компанії Лей Цзюнь вчора повідомив в повідомленні Weibo, що було продано близько 100 000 одиниць цієї моделі.

Xiaomi, gettyimages

Топова модель Mi 10 Pro поставляється з 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ сховища за 853 долара. Дивно, але продажі в період з 10 по 13 лютого перевищили 100 000 одиниць.

Серія Mi 10 поставляється з преміальною складанням і потужною апаратною конфігурацією з деякими інноваціями в області екрану, камери, якості звуку і продуктивності системи. Лей Цзюнь повторив нову стратегію компанії щодо зняття цінових обмежень на свої флагманські продукти, тим більше що серія Redmi стала незалежною. Генеральний директор також пообіцяв, що моделі наступного покоління будуть більш потужними.

Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.