Аналітики назвали iPhone XR найпопулярнішим смартфоном в 2019 році. Схоже, бюджетні моделі смартфонів від Apple користуються величезною популярністю. Якщо врахувати, що смартфон з'явився на ринку вересня 2018 року, сам девайс увірвався в топ вже в 2019 році, коли він став доступним у всіх магазинах.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

За підрахунками компанії, в 2019 році Apple продала близько 46,3 мільйона одиниць iPhone XR. На другому місці знаходиться iPhone 11, який розійшовся тиражем 37,3 мільйона примірників, на третьому - Samsung Galaxy A10 з 30,3 мільйона штук. Звичайно ж, позаду знаходяться Xiaomi і Redmi, а за ними і Huawei.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

За підрахунками Omdia, найпопулярнішим смартфоном за 2018 рік виявився iPhone 8, який був проданий тиражем 31,5 мільйона девайсів. Дивно, але Apple продовжує утримувати лідерство.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.