Згідно з останніми повідомленнями, Apple iPhone 12 отримає стандарт Wi-Fi 802.11 ay. З допомогою цієї функції пристрій може підключатися до інтелектуальних побутових приладів та іншого обладнання на гігабітних швидкостях. Крім того, є також припущення, що в цьому році iPhone 12 може прийняти стандарт бездротового зв'язку ближнього радіусу дії під назвою IEEE 802.11 ay.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

В 2018 році Qualcomm оголосила про випуск перших двох 60-ГГц чіпсетів Wi-Fi, QCA64x8 і QCA64x1. Ці чіпи можуть забезпечувати пристрою з рекордною швидкістю. У той же час енергоспоживання нижче, якщо порівнювати з застарілими стандартами. Qualcomm стверджує, що це перше в галузі рішення Wi-Fi з частотою 60 ГГц, засноване на новому стандарті Wi-Fi 802.11 ay, яке може забезпечити кращу швидкість Wi-Fi з частотою 60 ГГц і безпрецедентну продуктивність покриття.

iPhone, gettyimages

Подивимося, що приготує нам Apple до вересня цього року.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.