Не секрет, що Apple планує випустити новий недорогий iPhone на базі iPhone 8, але з оновленими внутрішніми компонентами. Це пристрій згадується в чутках як “iPhone SE 2” та “iPhone 9”, хоча побоювання з приводу впливу коронавіруса на виробництво підняли деякі питання про терміни запуску.

iPhone, gettyimages

Аналітик Мін-Чі Куо стверджує, що iPhone SE 2‌ як і раніше очікується в першій половині цього року. Якщо раніше інсайдери прогнозували точну дату виходу (31 березня), то тепер Apple випустить новинку вже в квітні цього року.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

не Дивно, що “iPhone SE 2” не буде включати в себе об'єктив 7P, так як “Phone 8” включає в себе об'єктив задньої камери 6P. Оскільки Apple прагне зберегти низькі ціни на новий телефони, корпорації доведеться використовувати бюджетні деталі, які встановлювалися раніше на застарілі моделі, за типом iPhone 8.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.