Apple Inc. працювала в Індії велику частину минулого десятиліття через сторонніх посередників. Сценарій зміниться дуже скоро, і генеральний директор Тім Кук оголосить, що компанія планує відкрити свою першу торгову точку в країні до 2021 року. Кук зробив крок вперед, відповідаючи на питання про стратегію Apple в Індії, яка також включає в себе онлайн-перепродаж, яка розпочнеться пізніше в цьому році.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Тім виступив перед акціонерами на щорічній конференції Apple в середу, підтвердивши плани по створенню інтернет-магазину до 3 кварталу 2020 року і звичайного магазину до наступного року.

Згідно з офіційною заявою Кука, рішення Apple працювати в Індії багато в чому пов'язано з тим, що компанія не хотіла, щоб треті особи керували брендом.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.