Google Translate - це цікава функція від Google, яка дозволяє переводити на багато мов. Однак ця функція процвітає завдяки постійним оновленням і додавання нових функцій. На жаль, за останні чотири роки Google Translate не додав жодного нового мови. Тепер компанія оголосила, що нещодавно вона підтримує 5 нових мов.

Google
Google, gettyimages

Згідно з повідомленнями, п'ять нових мов включають руандійський, одийский (індія), тата, туркменський і уйгурська. Google Translate також підтримує віртуальний введення з клавіатури на руандийском, тата і уйгурському мовами.

Пошукова система Google скріншот
Пошукова система Google скріншот

В даний час загальна кількість мов, підтримуваних Google Translator, досягає 108. Однак це все ще дуже мало, порівняно із загальною кількістю глобальних мов. За даними Ethnologue.com у світі налічується близько 7 117 розмовних мов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.