Google працює понаднормово, щоб прискорити процес переміщення фабрики з Китаю до В'єтнаму. У минулому році Google частково перемістив виробничу лінію Pixel 4, що призвело до масових витокам перед офіційним виходом смартфонів. У цьому році компанія планує випустити Google Pixel 5, використовуючи ресурси фабрики у В'єтнамі.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Згідно Nikkei Asian Review, два авторитетних джерела в галузі окремо підтвердили, що Google буде випускати гугл Pixel 4a і Pixel 5 повністю з В'єтнаму.

Хоча спалах коронавіруса все ще може вплинути на виробництво пікселів, оскільки Китай стикається з матеріально-технічним бар'єром. Чутки припускають, що Google обмірковує ідею переміщення бази для деяких з своїх критичних компонентів, які все ще виробляються в Китаї.

Google
Google, gettyimages

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.