Американська компанія Apple працює над over-ear версією навушників AirPods. Американський блогер і аналітик Джон Проссер виявив інформацію про них у списку інвентаризації системи Target, американської мережі магазинів роздрібної торгівлі. І написав про це у своєму акаунті Twitter. Схоже, Apple хоче випустити власну версію величезних навушників.

Apple тільки восени 2019 року випустила навушники AirPods Pro, які позиціонувалися як вдосконалена версія AirPods, випущених в 2016 році. Нові студійні навушники повинні стати конкурентноспроможними у вищій ціновій категорії і конкурувати з навушниками таких брендів, як Bose і Sennheiser.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Правда, ціна може засмутити користувачів. Apple не випускає бюджетні навушники, тому експерти прогнозують вартість новинок в районі 400-500 доларів. Звичайно ж, вони будуть бездротовими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.ua вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.