Один з директорів Facebook назвав зростання TikTok тривожним в контексті війни між платформами. Китайський сервіс швидко став дуже популярним, особливо серед молоді.

TikTok, gettyimages
TikTok, gettyimages

В інтерв'ю NBC головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг розповіла про війну, яку ведуть соціальні платформи, щоб залучити аудиторію. Щодо TikTok вона сказала: “У світі технологій ми змагаємося за кожну хвилину вашої уваги”.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Варто відзначити, що TikTok подолав позначку в 1,5 мільярда завантажень в листопаді минулого року. І це додаток було третім за популярністю в 2019 році, випередивши Facebook і Instagram.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.