Google вперше впровадив темний режим Android 10. Тепер же компанія почала вводити цю функцію в свої програми, щоб збільшити комфорт від використання сервісів.

Android, gettyimages
Android, gettyimages

Компанія додала окремий темний режим на сторінці налаштувань Play Store. Таким чином, покласти край будь-яких проблем з примусовим режимом Light або Dark. Це, безумовно, є хорошим поліпшенням і додає більше гнучкості в новий інтерфейс Android.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Варто відзначити, що ця функція доступна не всім користувачам. Перш за все, потрібно Android 10, що не дивно. По-друге, він доступний тільки для деяких пристроїв. Можливо, новинка стане доступною для більшості користувачів з часом.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.