Ендрю Уолз — республіканець з Род-Айленда, який балотується в Конгрес з гаслом: “Давайте змінимо Вашингтон разом”. Політик називає себе “перевіреним бізнес-лідером” і “пристрасним захисником студентів”. У лютому цей профіль отримав синю пташку, яка підтверджує його автентичність.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Однак, такої людини не існує і ніколи не існувало. Аккаунт створив 17-річний школяр з Нью-Йорка. У фейкового політика тільки 10 передплатників, а знімок для профілю згенерований за допомогою ІІ. Це не завадило Twitter визнати акаунт справжнім. Схоже, робота системи соц мережі не достатньо надійна, щоб видавати “галочку” авторизованим користувачам. Враховуючи кількість користувачів, компанії потрібно максимально швидко поліпшити роботу системи.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Синя пташка служить однією з важливих цілей соцмережі — допомогти користувачам знайти достовірну інформацію на платформі. Зазвичай її видають журналістам, політикам, урядових установ, компаній, підприємців і топ-менеджерам. Однак, у цьому разі в Twitter не спромоглися перевірити, чи існує ця людина насправді.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.