Японська компанія Bauhutte, що спеціалізується на ігровий меблів, представила концепт ліжка для справжнього шанувальника відеоігор. Це поєднання різних продуктів Bauhutte, включаючи тумбочки і стіл. Виглядає вражаюче. Звичайно, довго перебувати в такому положенні точно не варто. У використанні звичайного ігрового стільця є свої плюси, і відмовлятися від нього точно не варто.

Bauhutte, ixbt.com

На жаль, про ціну поки говорити рано, як і про доступність товару. У будь-якому випадку, на такий товар точно знайде покупець.

Bauhutte, ixbt.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.