Sony вирішила знову переглянути політику цін на сервіси і знизила ціну на передплату PlayStation Plus на території України. Для геймерів це відмінна ідея, так як геймери можуть істотно заощадити.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Компанія почала розсилати листи користувачам PlayStation Plus, в якому повідомляє про зниження цін. Так, з 1 травня 2020 року вартість місячної підписки складе 209 гривень, тримісячна підписка подешевшає до 549 грн. За річну передплату доведеться віддати 1 299 гривень. Втім, це низька ціна, якщо врахувати, що деякі ігри коштують по 4 тисячі гривень.

Різниця в ціні:

За словами Sony, нові цінники набудуть чинності з 1 травня 2020 року 12:59 за київським часом.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.