В мережі показали самий дешевий електрокар у світі. Правда, від звичайного автомобіля від відрізняється кардинально. Для економії Ami спроектували з використанням як можна меншої кількості унікальних деталей. Приміром, задній і передній бампери однакові, як і права і ліва двері.

Citroen Ami, citroen.com

При цьому електромобіль живиться від шестикиловаттного електродвигуна. З цієї причини Ami офіційно вважається квадроциклом, тому може управлятися з віку 14 років у Франції чи з 16 років у багатьох інших європейських країнах без водійського посвідчення. До того ж, компактність у великих містах зараз дуже цінується, так як припаркуватися на величезному авто можна далеко не скрізь.

Так як це легкий автомобіль з невеликим акумулятором, призначених в основному для використання в містах, максимальна дальність поїздок на Ami становить всього близько 70 км. Однак, з іншого боку, його можна повністю зарядити за три години за допомогою звичайної розетки. Цього більш ніж достатньо для середньостатистичного жителя мегаполісу.

За авто попросять 6 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.