Нещодавно деякі користувачі мережі повідомили, що Xiaomi Mi 10 не може завантажитися після оновлення останньої бета-версії 20.3.4. За словами Xiaomi, компанія отримала негативні відгуки користувачів щодо цієї ситуації. Коли Xiaomi Mi 10 оновлюється до бета-версії MIUI 20.3.4, з'являється чорний екран, і він не може нормально завантажуватися. Причина цієї ситуації проста, оновлення несправне.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Деякі користувачі мережі також повідомляють, що Mi 10 не може використовувати карту після оновлення внутрішньої бета-версії прошивки. Також, якщо ви довго натискаєте кнопку живлення, пристрій все одно не завантажиться. Компанія в даний час розслідує збій і оновить користувачів мережі як можна швидше.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.