У грудні компанія Microsoft оголосила про випуск нових сучасних іконок для пристроїв під управлінням Windows 10. Тепер же ці іконки найближчим часом стануть доступними і звичайним користувачам.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Поки що новинки помічені на Windows 10 (1909) та інсайдерської збірці Build 19569, на інших версіях їх поки немає. Тим не менш, оновлення не прив'язані до певної збірці, тому всі повинні отримати нові іконки сьогодні або через пару днів.

Схоже, компанія хоче візуально змінити давно знайому нам Windows 10. Щоправда, досі незрозуміло, чому компанія вирішила зробити це через 7 років після виходу ОС. Враховуючи, що кожне оновлення виводить з ладу мільйони комп'ютерів, компанії слід було б приділяти більше уваги самій роботі ОС, а не її зовнішньому вигляду.

Windows 10, gizchina

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.