Минулого місяця Xiaomi випустила топовий флагман Mi 10. Останнє покоління смартфонів преміум-класу поставляється з першокласними характеристиками, а камери отримали помітне поліпшення. Тепер китайський технічний гігант випустив важливе оновлення для модуля камери Mi 10 Pro.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Варто відзначити, що тестові версії смартфонів, які відправляли обзорщикам містять кілька кращу оптимізацію програмного забезпечення камери, тому результати можуть відрізнятися від реальних випробувань. Тим не менш, це не означає, що Xiaomi не впровадила кращий алгоритм для клієнтів, так як компанія почала впроваджувати ту ж версію програмного забезпечення для камер DxOMark.

Xiaomi Mi 10, gizchina

Для тих, хто не знав, пристрої Xiaomi Mi 10 Pro, надіслані в DxOMark, показали кращу оптимізацію, яка поліпшила автофокус при слабкому освітленні. Крім того, налаштування кольору для HDR також були краще, і випадковий фіолетовий відтінок на нічних сценах також був виправлений. По суті, тестова версія була помітно краще по продуктивності, ніж комерційно доступний варіант.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.