Розширюючи функціональність власної лінійки смартфонів, компанія Google вирішила запозичити одну з функцій, яка вже кілька років вважається базовою в лінійці iPhone. При цьому компанія зуміла обійтися активацією даної можливості виключно програмно, так що не доведеться докуповувати або оновлювати смартфон. Схоже, Google займалася розробкою цієї функції довгий час, а Pixel 4 створювався з можливістю появи цієї фішки.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Мова йде про аналог 3D Touch. Відмінність між рішенням Apple і Google в тому, що в iPhone використовувалося розпізнавання сили натискання на дисплей за допомогою апаратного забезпечення. Google вирішила включити аналогічну функцію ЗА допомогою пз.

Тепер з допомогою тривалості натискання контролювати смартфон набагато зручніше. Відмінна новина для тих, хто хотів відмовитися від iPhone і перейти на Android. тепер цікаві функції доступні на цій ОС.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.