Оскільки ми наближаємося до анонсу серії Huawei P40, який відбудеться 26 березня, в мережі з'являється більше інформації про ці пристрої. Згідно з недавнім постеру, ця серія буде мати п'ять колірних варіантів. Виявляється, Huawei P40/Pro матиме помаранчевий, фіолетовий, білий, чорний і темно-зелений кольори. У той же час пристрій використовує матрицю для 5 об'єктивів камери. Тим не менш, модуль камери займає велику площу на задній панелі телефону.

Huawei P40, gizchina

Згідно з повідомленнями, Huawei P40 Pro буде використовувати повноекранний дизайн з двома отворами для камер. Він використовує чіп Kirin 990, який підтримує мережу 5G.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

На конференції по продукту та стратегії термінала Huawei Юй Чэндун сказав, що новий флагманський мобільний телефон Huawei 5G буде випущений в Парижі 26 березня. Раніше Юй Чэндун також сказав, що серія Huawei P40 буде продаватися в Європі. Цей смартфон буде поставлятися з операційною системою EMUI на базі Android. Ймовірно, він також буде поставлятися з HMS Huawei, яку компанія намагається популяризувати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.