Китайський виробничий гігант Xiaomi непогано справляється з ситуацією на ринку інтелектуальних телевізорів. В даний час його телевізійний бренд є номером один в Китаї та Індії. 5 листопада 2019 року телевізор Xiaomi Mi TV 5 офіційно вийшов на ринок. Є три версії - 55 дюймів, 65 дюймів і 75 дюймів. У той час як 55 - та 65-дюймові версії вже знаходяться на полицях, 75-дюймові версії - ні. Тепер Xiaomi офіційно почне продавати 75-дюймову версію цього розумного телевізора.

Xiaomi Mi TV 5, gizchina

У листопаді минулого року були офіційно випущені Xiaomi Mi TV 5 і Xiaomi TV 5 Pro. Серед них Xiaomi TV коштує 5 433 долари, 65 дюймів продається за 3999 юанів 577 доларів, а 75 дюймів продається за 1354 долара.

Xiaomi Mi TV 5, gizchina

Згідно з повідомленнями, серія Xiaomi TV 5 є ультратонким ультратонким повноекранним дисплеєм. Він має повноекранний дизайн і вигнутий металевий каркас товщиною всього 5,9 мм, Він підтримує 4K екран з широкою кольоровою гамою, а співвідношення екрану н корпусу складає 97%. Також телевізор оснащений 12-нм процесором Amlogic T972, підтримує відтворення відео 8K, подвійне декодування Dolby + DTS і комбінацію дискового простору 3 ГБ + 32 ГБ.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.