Було багато припущень щодо прийдешньої Microsoft Xbox Series X. Згідно з останніми витоками, ця ігрова консоль буде поставлятися з виділеним чіпом обробки звуку. Однак цей чіп не буде конкурувати з процесором за ресурси при обробці звукових ефектів. Старший звукорежисер Ninja Theory Даніеле Галанте підтвердив цю інформацію. За його словами, виділені аудиочипы серії Xbox серії X забезпечать хорошу обчислювальну потужність для розробників звуку. Таким чином, більше ресурсів процесора буде живити дисплей і програми.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Microsoft Філ Спенсер також підтвердив, що Xbox Series X використовує архітектуру відеокарт AMD Zen 2 і RDNA 2. Він підтримує API-інтерфейси з змінною швидкістю і апаратне прискорення трасування променів DirectX. Специфікації, представлені Філом Спенсером, також підтверджують функцію “Розумна доставка”.

За останніми даними, Microsoft Xbox Series X і Sony PS5 будуть коштувати більше 600 доларів. Це дорожче, ніж очікують багато.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.