Компанія Google видалив всі додатки платформи тестування AnTuTu з Play Store. Сюди входять AnTuTu 3D Bench, AnTuTu Benchmark та AITUTU Benchmark (останній для оцінки продуктивності штучного інтелекту). Виявилося, що причиною, ймовірно, є повторне порушення правил з боку Cheetah Mobile.

Тепер Амелі Лю, менеджер по глобальному маркетингу Antutu, вирішила” прояснити обставини.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

“Ми помітили на вашому веб-сайті 8 березня статтю про видалення програм Benchmark з магазину Play. Ми цінуємо вашу увагу до цього питання і хотіли б дати деякі роз'яснення та роз'яснення з цього питання.

7 березня команда отримала електронний лист від Google, в якому повідомлялося, що Antutu є одним з пов'язаних акаунтів видавця Cheetah Mobile, усі додатки Antutu були видалені з Play Store. Але насправді, ми думаємо, що в цьому є якесь непорозуміння. Antutu НЕ є пов'язаною обліковим записом Cheetah Mobile !!”, - повідомляє Амелі.

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Можливо, Google переплутала все, і додатка знову повернуться в інтернет-магазин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.